Tuinkantoor ontwerp door SWKLS

SWKLS Architects

Het prachtige ontwerp van het tuinkantoor is volgens handtekening van Swkls Architects.

De architect, Ronald Swinkels, heeft bij het ontwerp van dit kantoor een heldere visie voor ogen gehad:

Happiness in eigen tuin

“We wilden naast een mooi en aantrekkelijk object tevens een duurzaam en slim ontwerp opzetten. De gebruiker moet hier als het ware omarmd worden door het gebouw. Een prettige verblijfsplek die tevens zakelijk representatief is.

Een stukje happiness in je eigen tuin.

Ontwerp

Deze doelstelling hebben we architectonisch vertaald door een ogenschijnlijk eenvoudige houten vorm met asymmetrische kap. De kapvorm zorgt ervoor dat het bureau onder de nok zit. Hier ligt het accent waardoor het voelt alsof de ruimte om de gebruiker heen vorm is gegeven.

De relatie met de omgeving wordt gemaakt door de grote glaspartij aan de voorzijde. Deze overgang naar buiten is daarentegen wel verzacht door het gebruik van de overkapping en bijbehorend bankje. Even buiten zitten tijdens het werk zal hier een genot zijn.
Qua uitrusting wilden we het kantoor zelfvoorzienend maken. Dit houdt in dat er een kleine keuken en toilet in geplaatst zijn.

Duurzaam

Bouwkundig hebben we gewerkt met houtskeletbouw.
Deze bouwmethode geeft ons de flexibiliteit, snelheid en de kwaliteit waarmee we graag werken. Het kantoor is hiermee voorzien van een goede thermische schil die vergelijkbaar is met een woning. Wand en vloerafwerkingen zijn tevens in hout, zowel binnen als buiten.

Zelfs het dak hebben we prachtig uit kunnen voeren in verduurzaamd houten latten. Hierdoor versterken we het beeld dat het kantoor een volledig houten object is.

Het gebruik van hout zorgt er tevens voor dat de eco footprint bijzonder laag is. We kunnen het met recht een duurzaam kantoor noemen. “

Standaard ontwerp tuinkantoor?

SWKLS heeft een drietal ontwerpen; de COMPACT of ROYAAL. Deze worden prefab gemaakt in onze werkplaats en in maximaal twee dagen geplaatst in uw tuin. Al vanaf €31.300 Excl BTW. En voor de ondernemer of professional zijn fiscale voordelen mogelijk.

 

Op maat ontwerp tuinkantoor?

Natuurlijk is het ook mogelijk om met eigen wensen voor uw tuinkantoor te komen. In een afspraak stemmen we de wensen af en komen tot het ontwerp van uw eigen droom tuinkantoor.

Benieuwd naar uw prijs?

TUINKANTOOR | ROYAAL

TUINKANTOOR | COMPACT

Tuinkantoor voor de ondernemer

Maak gebruik van de fiscale voordelen.

Tuinkantoor van de werkgever?

Informeer naar de mogelijkheden.

Tuinkantoor voor de professional

Als ZZP’er een eigen kantoor, gewoon bij je in de tuin

Design Tuinkantoor voor iedereen.